Over ons


Reisliefde

Onze liefde voor reizen begon in april  bij de aankomst in Colombia. Vanuit Colombia zijn we door naar Ecuador, Peru, Boliva en Mexico gereisd. We hebben zoveel bijzondere mensen ontmoet die ons vervolgens naar fantastische plekken brachten. 

 
 

Na de terugkomst van deze reis waren wij helemaal aangestoken door het reisvirus. Er volgden vervolgens meerdere reizen, waarvan wij echt genoten hebben.   

Over ReisEssentials

Wat begon bij onze eerste reis is uitgegroeid tot een enorme liefde en passie voor reizen. De passie die je voelt voor reizen is onbeschrijfelijk. De mensen, de uitzichten, de nieuwe cultuur en de vrijheid hebben wij als verlossend ervaren. 

Wij zijn iedere dag hard op zoek naar leuke artikelen voor jouw reis zodat jij jouw liefde voor reizen makkelijker kunt maken. Tijdens onze reis zijn wij geregeld dingen tegengekomen die wij liever van tevoren al gehad zouden willen hebben.

Eerlijke prijzen 

Wat vinden dat je niet te veel moet betalen voor jouw artikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs. 

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending. 

Kijk gerust rond op de webshop en wij hopen je snel in onze reis familie te mogen verwelkomen.